Συμβουλές για τη μουσική της γαμήλιας δεξίωσης, από το Μάκη Βούρβαχη

be69fa39-ab48-499b-a9a9-d1675cc7d8b2
image-2189

Το πρώτο πράγμα που αντιλαμβάνεται κάποιος γνωρίζοντας το Μάκη Βούρβαχη, είναι η αγάπη του για τη δουλειά του. Ένας επαγγελματίας dj που κουβαλά πολλά χρόνια εμπειρίας, είναι γνώστης της μουσικής και ειδικεύεται στη μουσική κάλυψη εκδηλώσεων. Το μεγάλο του λοιπόν αυτό πάθος, τον οδήγησε στη δημιουργία της City Events. Μια εταιρεία που εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης και δημιουργήθηκε για να φροντίζει τα πάντα σχετικά με τη μουσική, τον ήχο αλλά και το θέαμα, τη σημαντικότερη μέρα της ζωής σας. Σήμερα λοιπόν, θα επικεντρωθούμε στο θέμα της μουσικής και παρέα με το Μάκη Βούρβαχη, θα σας δώσουμε συμβουλές για τη δεξίωση του γάμου σας. Τί είναι αυτό που πρέπει να προσέξει, ένα ζευγάρι σχετικά με τη μουσική και την επιλογή dj, γιατί είναι σημαντικός ο πρώτος χορός του ζευγαριού κ.α

1) Μάκη, τι θα συμβούλευες ένα ζευγάρι που πρόκειται να παντρευτεί, έτσι ώστε να έχει ένα επιτυχημένο πάρτι γάμου?

Η δική μου γνώμη είναι, πως για ένα επιτυχημένο wedding party βασική προϋπόθεση είναι η καλή μουσική. Και η καλή μουσική προϋποθέτει ένα καλό dj. Αυτό λοιπόν που θα συμβούλευα τα μελλόνυμφα ζευγάρια, είναι να επιλέξουν κάποιον με εμπειρία, γνώσεις και παιδεία επάνω στη μουσική. Είναι πολύ βασικό επίσης να απευθυνθούν στον κατάλληλο επαγγελματία, γιατί η καλή μουσική πρέπει να συνοδεύεται από ένα καλό ήχο, έτσι ώστε να μην γίνεται ενοχλητικός με το πέρασμα της βραδιάς.

unnamed (1)
image-2190

2) Πόσο σημαντική είναι κατά τη γνώμη σου η επιλογή του τραγουδιού εισόδου και του πρώτου χορού του ζευγαριού?

Η κάθε λεπτομέρεια είναι σημαντική σε μια γαμήλια δεξίωση, αλλά η αλήθεια είναι πώς ένα από τα πιο βασικά κομμάτια ενός wedding party είναι η είσοδος και ο πρώτος χορός του ζευγαριού. Για’ μένα έχει ιδιαίτερη σημασία και σε κάθε γάμο προσπαθώ να δημιουργήσω κάτι διαφορετικό για αυτή τη μοναδική στιγμή του ζευγαριού, αλλά ταυτόχρονα, προετοιμάζω και τους καλεσμένους γι’ αυτό που πρόκειται ν’ ακολουθήσει.

bdd31792-1ba7-4f8a-830d-fd01f0c9eceb
image-2191

3) Τι θα πρέπει να προσέξει ένα ζευγάρι πριν καταλήξει σε κάποιο dj?

‘Οπως ανέφερα και προηγουμένως, αυτό που θα πρέπει να προσέξει ένα ζευγάρι πριν καταλήξει σε κάποιο dj είναι, ο άνθρωπος αυτός να έχει μια μουσική «παιδεία». Κι όταν λέω παιδεία, δεν μονάχα απαραίτητα τις γνώσεις επάνω στη μουσική, αλλά το αν έχει τη δυνατότητα να παίξει πολλά και διαφορετικά είδη μουσικής, με ποιο τρόπο θα μπορέσει να «ανεβάσει» τον κόσμο αν κάτι δεν πάει καλά κατα τη διάρκεια της δεξίωσης ή ακόμη και το πώς θα διαχειριστεί μια δύσκολη κι απαιτητική κατάσταση. Επίσης, καλό θα είναι το ζευγάρι να ακούσει πρώτα τον dj που πρόκειται να επιλέξει, σε κάποια άλλη εκδήλωση πιθανότατα, κι αυτό είναι κάτι που εγώ προσωπικά συμβουλεύω πάντα τα ζευγάρια που με προσεγγίζουν.

unnamed
image-2192

4) Πες μας με 3 λέξεις τα απαραίτητα συστατικά για ένα επιτυχημένο wedding party

έμπειρο επαγγελματία-dj, αξιοπρεπή ήχο και φωτισμό και φυσικά θετική ενέργεια από όλους και κυρίως από το ζευγάρι

d03d08aa-29cf-4c91-ad24-daaeea7e8027
image-2193

5) Πες μας δυο λόγια για το δημιούργημα σου, την city events, και γιατί θα πρέπει κάποιος να εμπιστευθεί εσάς και όχι κάποια άλλη εταιρεία του χώρου?

H City Events είναι μια εταιρεία που εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης, αλλά φυσικά «ταξιδεύει» παντού, όχι μόνο στην Κρήτη, για να καλύψει τις ανάγκες σας. Φτιάχτηκε με πολλή κόπο κι αγάπη, έπειτα από αρκετά χρόνια πορείας μου στο χώρο. Αυτά που χαρακτηρίζουν όχι μόνο εμένα αλλά κι όλους μου τους συνεργάτες, είναι η εμπειρία, η συνέπεια, ο επαγγελματισμός, η πρωτοτυπία και φυσικά η ειλικρίνεια. Γιατί θεωρώ πως είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει μια ειλικρινής σχέση ανάμεσα στο ζευγάρι και στον εκάστοτε επαγγελματία με τον οποίο θα συνεργαστεί για το γάμο του. Παροτρύνω λοιπόν τα ζευγάρια εκείνα που πρόκειται σύντομα να παντρευτούν, να επιλέξουν τη City Events για οτιδήποτε αφορά τον ήχο, τα φώτα και το θέαμα, κι εμείς θα τους βγάλουμε ασπροπρόσωπους, μέχρι και στον πιο απαιτητικό καλεσμένο τους.

photo: We For You

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.