Τρόποι αποστολής-επιστροφής

Κόστος & Τρόπος Αποστολής

Μέσω Courier(γενική ταχυδρομική)

Το κόστος των μεταφορικών για την Ελλάδα ειναι 5.00 €. Για την πληρωμή με αντικαταβολή δεν υπάρχει έξτρα επιβάρυνση.

Το κόστος των μεταφορικών για την Κρήτη είναι 4.00 €. Για την πληρωμη με αντικαταβολή δεν υπαρχει εξτρα επιβάρυνση.

Για τις πόλεις που δεν υπάρχει έδρα του ταχυμεταφορέα και η παράδοση υπερβαίνει τα 20 χιλιόμετρα από αυτά καθώς και σε ορισμένα απομακρυσμένα νησιά ενδέχεται να υπάρχει χρέωση. Εάν η παραλαβή γίνει από το κατάστημα του ταχυμεταφορέα το οποίο δεν θεωρείται δυσπρόσιτο τότε δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση.

Ο χρόνος άφιξης των προϊόντων στην πλειοψηφία των περιοχών της Ελλάδος είναι 1 έως 3 μέρες, εκτός αργιών και δυσμενών καιρικών φαινομένων. Καθυστερήσεις στις μέρες παράδοσης ουδεμία ευθύνη φέρει η Prettybow.

H Prettybow ουδεμία ευθύνη φέρει, για οποιαδήποτε καθυστέρηση ή τυχόν ζημιά προκληθεί κατά την αποστολή της παραγγελίας. Μετά από την παραλαβή υποχρεούστε να ελέγξτε εντός 24 ωρών άμεσα τα προϊόντα, έτσι ώστε σε περίπτωση ζημιάς, να μπορούμε να ζητήσουμε την νόμιμη αποζημίωση από τον μεταφορέα μας. Μετά τον έλεγχο της ζημιάς θα σας στείλουμε νέο προϊόν.

Σε περίπτωση που θελήσετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, η ακύρωση μπορεί να γίνει κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την Prettybow ή με αποστολή e-mail.

Διαθεσιμότητα.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραγγείλατε για κάποιο λόγο δεν είναι διαθέσιμα, θα ενημερώνεστε με e-mail ή τηλεφωνικώς για τον ακριβή χρόνο παράδοσης. Αν θα συμφωνείτε με το νέο χρόνο παράδοσης, θα πρέπει να μας απαντήσετε στο e-mail, αν θέλετε η παραγγελία σας να παραμείνει ενεργή.

Για όλα τα στέφανα ισχύει η ΔΩΡΕΑΝ αποστολή

Όταν η παραγγελία έχει μεγάλο όγκο ή βάρος, όπως για παράδειγμα πακέτα βάπτισης ή μπομπονιέρες, τότε σε αυτή την περίπτωση η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία. Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας από εσάς, θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας εντός 2 εργάσιμων ημερών για να σας ενημερώσουμε για το συνολικό κόστος των μεταφορικών.

Χρόνος αποστολής

Οι περισσότερες δημιουργίες μας φτιάχνονται κατόπιν παραγγελίας. γι’ αυτό και ο χρόνος αποστολής-παράδοσης διαφοροποείται ανάλογα με το μέγεθος και το είδος της παραγγελίας. Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 2 εργάσιμων ημερών για να σας ενημερώσουμε για τον χρόνο αποστολής της παραγγελίας σας.

Επιστροφές

Σε περίπτωση αλλαγής προϊόντος χωρίς κανένα ελάττωμα, το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη.